Proiectare

Încă de la primele informații primite, echipa noastră este capabilă să se dezvolte rapid piesele și echipamentele cu ajutorul software-lui 3D CAD necesar. Vei fi mereu în comunicare constantă cu echipa noastră de design. Specialiștii noștri sunt mereu gata să fie integrați în echipa dumneavoastră, pentru a fi în măsură să rezolve chiar și cererile cele mai speciale.

CAPACITATE LUNARA

CATIA 8800 hours

FIDES 8800 hours

Simulare

Simularea este unul dintre cele mai importante domenii în care suntem implicați. Tehnicienii nostri folosesc cele mai avansate soluții software pentru a rezolva toate problemele dumneavoastră. Nu contează dacă aveți nevoie pentru a simula o celulă mică sau o întreagă linie de roboți, TMF srl este soluția la toate problemele dumneavoastră.

Împreună cu partenerii noștri, am acumulat peste 20 ani de experiență în acest domeniu.

CAPACITATE LUNARA

Robcad 2000 hours

Delmia 1000 hours

Process Simulate 1000 hours

Process Designer 360 hours

Off-line Programming

Programarea off-line (OLP) este procesul de conversie a unei «secvențe de operații» generând programul robotului în limba nativă a producătorului (Kuka, Fanuc, Motoman, ABB, Comau, etc). Programele generate pot fi descărcate direct în controlerul robotului și testate.

Avantaje: reducerea timpului de programare, reducerea timpului de nefuncționare a echipamentului pe durata de programare a unei noi variante, programarea de căi complexe

CAPACITATE LUNARA

1000 hours

On-line Programming

CAPACITATE LUNARA

1000 hours