Cine suntem

TMF srl este un grup de înaltă calificare profesională, cu o bogată experiență în proiectare mecanică și simulare de roboți.

Mulțumită colaborării continue cu clienți importanți din lumea auto, TMF srl este mereu în căutare de soluții tehnice noi și originale pentru a obține un produs finit de înaltă calitate.

Pentru noi, fiecare proiect este o nouă provocare pe care echipa noastră o confruntă cu o competență extraordinară, dinamism și flexibilitate absolută.

Ajutăm partenerii nostri furnizându-le instrumentele și capacitatea necesare pentru succesul produselor lor.

Istoric

Începând cu anul 2004, îmbunătățirea continuă a clienților noștri, satisfacția lor completă și atenția noastră specifică la organizarea și planificarea lucrărilor, au adus TMF srl s.r.l. să crească rapid și să devină o structură de dimensiune medie: suntem capabili de a oferi 25000 oră pe lună.

Aceste obiective sunt atinse pariând și bazându-ne pe resursele noastre; Alte semnale de calitate sunt metodologia si organizarea, controlul complet al tuturor etapelor de producție și la managementul financiar corect .

În plus, politica și managementul societății noastre se adresează către planificarea și organizarea tuturor fazelor de dezvoltare internă pentru a intra pe piețele externe și pentru a fi pregătiți la noi provocări și concurența la nivel mondial.